Oma’s Stamppot

Wat te doen als het buiten koud, grauw en guur is, de regen onophoudelijk tegen de ramen slaat en de stemming in de familie onder het nulpunt dreigt weg te zakken. Juist ja! Je zet een schaal met andijvie-stamppot met lekkere gehaktballen op tafel. En op het moment dat u voorzichtig een kuiltje jus in het hoogopgetaste, dampende bord eten drukt, zult u de specifieke charme, zo eigen aan deze tijd van het jaar weer voelen.Copyright Ⓒ 2016 – 2019 P. Schwank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s